Menu
Cos

Termeni si conditii

Trebuie să aveți vârsta minimă de 16 ani pentru a putea achiziționa abonamentul și pentru a utiliza Serviciile noastre.
Drepturile de utilizare a serviciilor de instruire online
Vă acordăm permisiunea de a utiliza aceste materiale și conținut în scopul exclusiv de a folosi Serviciile de Antrenament Online în conformitate cu acești Termeni și Condiții.
Dreptul de a utiliza Serviciile noastre Online este strict personal și vă aparține exclusiv dumneavoastră. Nu aveți permisiunea de a transfera acest drept unei alte persoane. Dreptul dumneavoastră de a utiliza Serviciile de Antrenament Online nu ne împiedică să acordăm și altor utilizatori dreptul de a utiliza Serviciile de Antrenament Online. Serviciile de Antrenament Online nu permit utilizarea simultană prin mai multe dispozitive, ceea ce înseamnă că Serviciile de Antrenament Online pot fi accesate doar pe un singur dispozitiv.


Cu excepția cazului în care acești Termeni și Condiții permit altfel, sunteți de acord:
•    Să nu copiați sau să încercați să copiați conținutul Serviciilor de Antrenament Online sau a oricărei părți din acestea
•    Să nu transferați, vindeți sau puneți în orice alt mod la dispoziția altei persoane conținutul Serviciilor de Antrenament Online sau orice parte a acestora
•    Să nu schimbați sau să încercați să schimbați în niciun fel conținutul Serviciilor de Antrenament Online sau al oricărei părți ale acestora
•    Toate informațiile, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra Serviciilor de Antrenament Online sau ale oricărei alte părți ale acestora aparțin nouă sau persoanelor care ne-au licențiat aceste drepturi
•    Nu aveți niciun drept asupra Serviciilor de Antrenament Online sau a oricărei alte părți ale acestora, în afară de dreptul de a le utiliza și de a le accesa în conformitate cu Termenii și Condițiile prezente


Reguli pentru Utilizare Acceptabilă
Când utilizați Serviciile noastre de Antrenament Online, trebuie să respectați următoarele cerințe:
•    Trebuie să respectați orice caracteristici legate de securitatea Serviciilor de Antrenament Online
•    Trebuie să ne furnizați informații exacte, iar nu informații false sau înșelătoare
•    Este interzis să permiteți altei persoane să utilizeze Serviciile de Antrenament Online folosind numele dumneavoastră sau în numele dumneavoastră, decât dacă această persoană este autorizată de dumneavoastră în acest sens
•    Este interzis să utilizați Serviciile de Antrenament Online dacă utilizarea v-a fost suspendată sau interzisă
•    Este interzis să modificați, să interferați, să interceptați, să perturbați sau să piratați Serviciile de Antrenament Online
•    Este interzis să folosiți în mod greșit Serviciile de Antrenament Online, prin implementarea în mod conștient virușilor, Troienilor, bombe logice sau orice alt material care ar dăuna oricăror Servicii de Antrenament Online sau echipamentelor altor utilizatori
•    Este interzis să colectați date de la Serviciile de Antrenament Online în alt mod decât în conformitate cu acești Termeni și Condiții.
Nerespectarea acestor Reguli de Utilizare Acceptabilă reprezintă o încălcare a acestor Termeni și Condiții. Putem întreprinde toate sau oricare dintre următoarele acțiuni (cu sau fără notificare):
•    Retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului dumneavoastră de a utiliza Serviciile de Antrenament Online sau orice parte a acestora
•    Emiterea unui avertisment către dumneavoastră
•    Inițierea unei acțiuni în justiție împotriva dumneavoastră, inclusiv proceduri de rambursare a tuturor costurilor (inclusiv, dar fără a se limita la, costuri administrative și legale rezonabile) rezultate în urma încălcării
•    Divulgarea acestor informații autorităților responsabile cu aplicarea legii, după cum considerăm în mod rezonabil că este necesară.
Pe lângă acestea, ne rezervăm dreptul de a întreprinde orice alte măsuri pe care le considerăm adecvate.
Încetarea utilizării Serviciilor de Antrenament Online
Dacă, în orice moment, considerați că nu puteți fi de acord cu acești Termeni și Condiții sau cu orice modificări aduse acestor Termeni și Condiții sau Serviciilor de Antrenament Online, veți înceta imediat utilizarea Serviciilor de Antrenament Online.
Ne rezervăm dreptul de a înceta imediat utilizarea Serviciilor de Antrenament Online dacă încălcați oricare dintre Regulile de Utilizare Acceptabilă, orice alte reguli importante sau termeni și condiții pe care le stabilim pentru accesarea și utilizarea Serviciilor de Antrenament Online, inclusiv acești Termeni și Condiții.
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că nu vă vom restitui nicio taxă pe care ați plătit-o deja pentru luna de abonare pentru care încetăm utilizarea Serviciilor de Antrenament Online.
De asemenea, ne rezervăm dreptul de a retrage orice parte a Serviciilor de Antrenament Online, atât timp cât vă trimitem o notificare rezonabilă că intenționăm să facem acest lucru.
Dacă dumneavoastră sau noi încetăm utilizarea Serviciilor de Antrenament Online sau retragem Serviciile de Antrenament Online, așa cum este descris în această secțiune, putem șterge orice informații pe care le-ați încărcat în Serviciile de Antrenament Online sau orice alte informații pe care le deținem despre dumneavoastră. De asemenea, veți pierde orice drepturi de utilizare pe care le aveți în legătură cu Serviciile de Antrenament Online sau de a accesa conținutul nostru.
Nu putem fi ținuți responsabili pentru nicio pierdere pe care o puteți suferi în cazul în care vă pierdeți drepturile dumneavoastă de acces și de utilizare a Serviciilor de Antrenament Online sau oricare astfel de informații sau conținut.
Încetarea utilizării Serviciilor dumneavoastă Antrenament Online și anularea contului dumneavoastră nu afectează niciuna dintre obligațiile dumneavoastă de a ne plăti sume datorate.
 
Răspunderea noastră
Deşi facem tot posibilul să asigurăm standarde de înaltă calitate pentru Serviciile de Antrenament Online și să ne asigurăm că acestea corespund oricăror descrieri pe care vi le-am furnizat, Serviciile de Antrenament Online sau o parte din acestea pot cuprinde conținut deținut sau dezvoltat de terțe părți. Deoarece nu deținem sau nu producem acest conținut provenit de la terți, nu putem fi ținuți responsabili pentru acesta în niciun fel.
Serviciile de Antrenament Online vă sunt oferite așa cum sunt disponibile și „așa cum sunt concepute. Drept urmare, nu ne asumăm niciun angajament că utilizarea de către dumneavoastră a Serviciilor de Antrenament Online va fi neîntreruptă, fără întârziere, fără erori sau că va răspunde așteptărilor dumneavoastră cu privire la performanța sau disponibilitatea Serviciilor de Antrenament Online și nu putem fi responsabili pentru astfel de inconveniente. Saitul nostru nu va fi ținut răspunzător pentru daune, iar abonamentul online pentru utilizarea Serviciilor de Antrenament Online nu va fi prelungit dacă aceste servicii nu vor fi disponibile pentru o perioadă mai mică de 48 de ore.
Nu suntem responsabili pentru incapacitatea de a accesa Serviciile de Antrenament Online, întreruperile, transmiterea de proastă calitate, probleme cauzate de o conexiune la internet defectuoasă și/sau posibile defecțiuni datorate furnizorului de servicii de internet.
În cazul în care există o dispută care rezultă din utilizarea Serviciilor de Antrenament Online, vom încerca mai întâi să o rezolvăm într-o manieră amiabilă și vă încurajăm în continuare să ne notificați în acest sens, completând formularul de contact de pe site-ul nostru.
Aceste servicii se vor plati cu cardul:
PACHET CURSURI DE TENIS VIDEO
Pachetul cuprinde 14 cursuri video complete


Politica de livrare a produselor/serviciilor

In urma confirmarii platii cu cardul in termen de 48 de ore se va permite accesul la cursurile si pachetele video platite de catre client. Pe adresa de mail se va primii un link pentru activarea abonamentului platit.

•    Descrierea clara si completa a bunurilor si serviciilor ce se vor achita cu card online

PROGRAM CURSURI DE TENIS VIDEO
Pacgetul cuprinde 14 cursuri video complete

•    Datele de contact complete ale companiei (SC, CUI, adresa, telefon, fax/e-mail)

LUCIAN CALISTHENICS SRL

SEDIUL : MUNICIPIUL CRAIOVA ALEEA 2 PRIMAVERII NR 24 JUD DOLJ
CUI:  43617850
0743770011
office@lucianpopa.com

 
Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Lucian Popa si LUCIAN CALISTHENICSSRL in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel ori provocata direct sau indirect de societate ca urmare a incalcarii/ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.
 
Site-ul www.lucianpopa.com cat si continutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul Romaniei.
Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in intreg, site-ul si/sau continutul acestuia.
Exploatarea este libera, sub conditia non-comercializarii si respectarii termenilor si conditiilor impuse de catre Lucian Popa si Lucian Calisthenics SRL Orice forma de copiere, stocare, modificare, comercializare si/sau transmitere a continutului site-ului este expres interzisa.
Este expres interzisa publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de alta natura, a materialelor publicate pe site Lucian Popa nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului ori a unei parti din continutul site-ului in orice mediu.
Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.
Datele personale furnizate vor putea fi prelucrate si utilizate de catre Lucian Popa pentru comunicarea cu persoanele inregistrate si in scopuri statistice.
Lucian Popa isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.
 
POLITICA DE RETUR
Prin natura lor, programul PROGRAM CURSURI DE TENIS VIDEOse incadreaza in gama produselor care nu pot fi returnate.
Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:
1.    a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;
2.    b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
3.    c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
4.    d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
5.    e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
6.    f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;
 
MODALITATI DE PLATA
-Card bancar Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro), plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.
Plata va fi efectuata si procesata prin serviciul MOBIL PAY iar tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor cu denumirea LUCIAN POPA
DIN MOMENTUL IN CARE PLATA VA FI EFECTUATA VETI PRIMI IN MAX 48 ORE PE MAILUL INDICAT PROGRAMUL ͞CURSURI DE TENIS VIDEO daca datele personale (mailul) au fost scrise corect si sunt functionale ( adresa de mail)
 
PRIN ACHIZITIONAREA PRODUSELOR DE PE ACEST SITE UTILIZATORII SUNT DE ACORD IMPLICIT CU STOCAREA SI PRELUCRAREA DATELOR MELE CU CARACTER PERSONAL
SI LUCIAN CALISTHENICS SRL IN SCOPURI STATISTICE, CONTABILE SI DE MARKETING. DATELE POT FI TRANSMISE CATRE ALTE ENTITATI IN ACELEASI SCOPURI.
PRIN ACHIZITIONAREA PRODUSELOR DE PE ACEST SITE UTILIZATORII DECLARA CA ISI CUNOSC DREPTUL DE ACCES SI RECTIFICARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL ASA CUM SUNT
REGLEMENTATE IN LEGEA 677/2001