Menu
Cos

CALISTHENICS & TENNIS

CALISTHENICS & TENNIS
New
CALISTHENICS & TENNIS
Pret promotional luna februarie Pachet complet 14 cursuri 49.99 ron (3,57 ron/curs)
49,99 RON

Opţiuni disponibile


Descriere curs

Numele meu este LUCIAN POPA sunt antrenor  de TENIS si sunt pasionat de exercitii care se executa cu greutatea corpului de tip CALISTHENICS.

Din dragostea pe care o port fata de copiii pe care ii antrenez si de sporturile pe care le practic, am creat un PROGRAM DE ANTRENAMENT combinat intre TENIS si exercitiile de tip CALISTHENICS.

Aceasta combinatie unica in lume se adreseaza in special copiilor si include un program de exercitii complexe care se executa cu greutatea corpului si in acelasi timp folosesti racheta de tenis impreuna cu mingile de tenis. Toate acestea le poti face de la tine din casa, privindu-te in oglinda.

Lucrand in permanenta cu imaginea ta in oglinda, vei invata si vei retine mult mai repede si mai eficient miscarile executate.

REZULTATUL OBTINUT prin practicarea acestor exercitii va fi o CONDITIE FIZICA MULT MAI BUNA, o dezvoltare a COORDONARII, MOBILITATII SI DEXTERITATII si nu in ultimul rand,  MARIREA CAPACITATII DE CONCENTRARE.

Va incurajez sa LUCRATI IMPREUNA CU COPILUL VOSTRU, sa va bucurati impreuna de acest PROGRAM si va garantez ca VETI FI UIMITI DE REZULTATELE OBTINUTE LA SFARSIT!